Welkom op de website van MASSAGEPRAKTIJK SMARAGD

 

HOE LEUK IK MIJN WERK OOK VIND ... IK HEB BESLOTEN OM PER 11-09-2020 TE STOPPEN MET DE PRAKTIJK

Het dagelijkse leven wordt steeds drukker en onze maatschappij steeds sneller. Mede hierdoor kunnen gezondheidsklachten ontstaan, zoals hoofdpijn, nekpijn, stijve spieren en slapeloosheid. U wilt daar natuurlijk zo snel mogelijk van af. 

Voor wie? Ik richt me zowel op particulieren als ook op ZZP-ers. M.n. deze laatste groep is vaak enthousiast en gedreven met hun onderneming bezig. Veel in de auto / file, veel bellen en 's avonds laat nog achter de computer afspraken, facturen, administratie, enz. verwerken. En ... ziek zijn is dan echt geen optie !

Juist als u een druk bestaan leidt en er klachten ontstaan, is een massage een prima manier om uw welzijn en gezondheid te verbeteren en u 'up and running' te houden.

MASSAGEPRAKTIJK SMARAGD is een praktijk voor natuurgeneeskunde. Door verschillende soorten therapievormen wordt er voor gezorgd dat lichamelijke ongemakken en pijnklachten zullen afnemen en verdwijnen. De therapievorm is er op gericht uw lichaam sterk te activeren tot zelfgenezing en het aanmaken van lichaamseigen pijnstillers.

- APS THERAPIE
- MASSAGE BIJ KANKER
- SPORTMASSAGE
- TRIGGERPOINT THERAPIE
- WELLNESS

Het doel is dat u zich goed voelt in uw lichaam, zonder klachten of ongemakken. Uw energie en mobiliteit nemen dusdanig toe, dat de kwaliteit van leven hierdoor aanzienlijk zal verbeteren. De behandeling pas ik op de wensen van eenieder aan. U wordt op respectvolle manier behandeld en voorzien van duidelijk advies. Bespreek uw specifieke wensen en/of klachten en ik adviseer u over de therapievorm die het beste bij u past. 

De praktijk is vrij toegankelijk, een verwijzing van een arts is niet nodig.

TIP: Wellicht vergoedt uw zorgeverzekeraar de behandeling. Zie Vergoedingen.


Copyright © 2013. All Rights Reserved.