Even voorstellen ...  DSC 0496                                      

          

Mijn naam is Geertje de Jong en ik wil u als natuurgeneeskundig therapeute graag verwelkomen in mijn massagepraktijk. Ik heb zelf regelmatig ervaren wat een ontspannende en weldadige, maar ook helende werking een behandeling op mij kan hebben. Als ik dat gevoel aan een ander kan doorgeven, dat zou toch fantastisch zijn!

Na de Sportacademie heb ik 3 jaar als lerares Lichamelijke Opvoeding gewerkt. De arbeidsmarkt was destijds erg ongunstig, daarom heb ik mij omgeschoold tot IT-er bij de ING. In 2007 ben ik als hobby een massagepraktijk begonnen. Na 27 jaar IT bij de ING richt ik mij vanaf 2012 volledig op mijn massagepraktijk.

Bij een nieuwe wending hoort dan ook een nieuwe naam: MASSAGEPRAKTIJK SMARAGD.

Daarbij blijf ik mezelf continu ontwikkelen en zal het aanbod steeds verder uitbreiden. Naast de bekende wellness massages, werk ik vnl. klachtgerelateerd, wat inhoudt APS therapie (energieverhoging en pijnbestrijding), Massage bij kanker, Sportmassage of Triggerpoint therapie. U wordt op een respectvolle manier behandeld en voorzien van duidelijk advies.

Ik hoop u gauw te mogen verwelkomen.

TIPBezoek regelmatig de website voor een actueel aanbod.

Werking van de edelsteen SMARAGD: activeert het hart en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid, positiviteit, genieten van het leven en gevoel van eenheid. Hierdoor heeft het een positieve werking op relaties, vriendschappen en de samenwerking in groepen.


Copyright © 2013. All Rights Reserved.