Wat zeggen cliënten?   shutterstock 58313305                                                              

Agnes Feddes: Hotstone massage, een deskundige, ontspannen massage die ik iedereen toewens !

An Cremer: Ik heb bij Geertje een serie behandelingen gehad. Het betrof een combinatie van APS therapie, Triggerpoint therapie en Sportmassage. Deze behandeling heeft er voor gezorgd dat de pijn in mijn nek en schouders sterk is verminderd. Ik voel me heerlijk ontspannen en het geeft me energie. Mijn vermoeidheid is zo goed als weg. Het is een echte aanrader !

Anna Groen: Ik had al enige maanden last van mijn schouder nadat ik uitgegleden was. Ik heb Triggerpoint therapie bij Geertje gehad en ik merkte direct al verbetering. De oefening die ik meekreeg is prima te doen en helpt ook echt goed. De klachten zijn na één behandeling al een stuk minder geworden.

Annet Schuiling: Ik ben n.a.v. langdurige pijnklachten in mijn arm en schouder én klachten door fibromyalgie bij Geertje terecht gekomen. Sfeer daar is heel prettig en, wat ook belangrijk is, ze heeft me erg geholpen om de klachten onder controle te krijgen d.m.v. massage en APS therapie. Helemaal over is het niet, maar dat kan ook niet natuurlijk met een chronische ziekte. Wel kan ik, met mijn inmiddels aangeschafte APS apparaat, nu invloed uitoefenen op hoe ik me voel en hoeveel pijn ik heb. Door zich ontwikkelende pijnklachten direct te behandelen is erger te voorkomen en dat is goud waard! Ik ga nog wel regelmatig naar Geertje voor een massage van o.a. mijn Triggerpoints. Dat helpt en is ook nog heerlijk. Al met al een echte aanrader! 

Derk Pietersen: Na ruim drie kwart jaar te hebben gelopen met pijnlijke schouders, toch maar besloten er iets aan te gaan doen. Uit foto's is gebleken dat het een lichte vorm van artrose is, iets wat ik al langer in mijn pols heb. Na wat zoekwerk besloot ik maar eens APS therapie te gaan proberen, zo kwam ik bij Massagepraktijk Smaragd terecht. Na de intake besloten we APS therapie i.c.m. Triggerpoint therapie te gaan toepassen. In het begin dacht ik: "Baat het niet, schaadt het niet." Tot mijn verbazing ging ik mij na een aantal intensieve behandelingen beter voelen. Daarbij werd ook mijn houding gecorrigeerd. Na een aantal maanden was het resultaat dusdanig dat ik me een stuk beter voel en veel minder beperkt ben in mijn bewegingen. We volstaan nu met onderhoudsbehandelingen. Met dank aan Geertje (MP Smaragd) voor haar positieve en vakkundige behandelingen. 

Dicky van Liefland: Na een behandeling ben ik weer fris en vrolijk !

Ellen van Benthem: Na een Hotstone behandeling bij Smaragd ga ik heerlijk ontspannen naar huis. 
Ook de volgende dag ervaar ik rust in mijn lichaam!

Esther Gerritsen: De praktijk is rustig en smaakvol ingericht. Geertje nam tijd voor een uitgebreide intake, waarbij zij ook gelijk een paar tips meegaf om eens over na te denken. Via de Triggerpoint therapie wilde ze gaan proberen om mij van mijn hoofdpijnklachten af te helpen. Zij behandelde een aantal pijnlijke plekken in mijn nek- en halsregio. Deze punten kreeg ik als echt 'huiswerk' mee, waardoor ik verantwoordelijk werd gemaakt voor mijn eigen herstel. Ze legde me goed uit hoe ik het moest doen en ik kreeg de punten mee op papier. De behandelingen hierna begonnen altijd met het terugkijken op de afgelopen periode en het checken of het zelf behandelen was gelukt. Elke behandeling werd afgesloten met een heerlijke massage, waardoor ik geheel ontspannen naar huis ging. Al met al een prima ervaring en de punten in mijn nek en hals masseer ik zelf nog regelmatig als ik weer hoofdpijn heb. Dus dat heb ik echt geleerd.

Femke de Groot: Massagepraktijk Smaragd kan ik iedereen aanraden: de verzorgde behandelruimte met frisse kleuren, geeft mij een welkom en ontspannen gevoel. Geertje heeft zeer veel kennis vanuit diverse invalshoeken, die ze op een heel mooie manier toepast. Mijn ervaring is dat ze aandacht heeft voor de hele mens, zowel fysiek als mentaal en daar haar behandelplan op baseert.

Hans de Groot: Na 2 cortison injecties in beide schouderbladen (Slijmbeursontsteking) en 1 injectie in mijn rechterhand (Carpaal tunnelsyndroom) had ik nog steeds pijn. Ik had last van tintelingen in de handen en geen kracht in mijn rechterhand. Wellicht ook lichte vorm van artrose? De enige oplossing was opereren. Ik ben ZZP-er: 7 weken of langer niet werken dus geen verdiensten, was geen optie. Op internet ben ik gaan zoeken naar andere methoden en kwam ik Triggerpoint therapie tegen. Daarop heb ik een afspraak bij Massagepraktijk Smaragd in Duiven gemaakt. Na 2 behandelingen had ik geen tintelingen meer. Vanaf de 3e behandeling zijn we begonnen met APS therapie te combineren met Triggerpoint therapie. Na de 4e behandeling was de kracht in mijn hand weer terug en was de pijn in de schouders al minder. Nu na 9 behandelingen heb ik geen pijn meer. Ik wil dan ook mijn uiterst vriendelijke en behulpzame therapeute, Geertje, alle lof geven dat ik zo snel hersteld ben en mijn werk weer prima kan uitvoeren. Ik raad dan ook iedereen die pijn heeft aan dit te proberen.

Harry Wieggers: Vanaf Oktober ben ik maandelijks bij Smaragd voor massage. Dit doe ik enkel in de winterperiode en als ik er vandaan kom, voel ik mij weer fris en fruitig. Ik voel me er heerlijk op mijn gemak.

Josette Meurs: Al lange tijd heb ik chronische pijnklachten in mijn nek, schouders, rug en armen (fibromyalgie). Om het enigszins dragelijk te houden slikte ik naast fysiotherapie behandelingen veel Ibuprofen. Toen ik via Geertje in contact kwam met APS therapie, durfde ik niet eens te hopen dat het de pijn zou verminderen. Ik stond er nogal sceptisch tegenover. Maar al snel merkte ik verschil, wat een enorme opluchting! De pijn is niet weg en ik heb nog steeds fysiotherapie nodig, maar ik slik veel minder pijnstillers. Ik heb zelf een APS apparaat gekocht en kan mezelf nu behandelen als het slecht met me gaat. Ik ben heel blij met de hulp die Geertje mij heeft kunnen bieden.

Lisa Nibbelink: De behandelingen zijn heel doeltreffend, Geertje heeft goed gekeken waar de klachten zaten en waar ze vandaan kwamen. Een behandeling waarbij je vooral ook zelf aan het werk moet om de klacht sneller te verhelpen d.m.v. een bal en aanpassing van verkeerde gewoontes. Dit in combinatie met goede Triggerpoint therapie heeft er voor gezorgd dan mijn klachtenvolledig over zijn.

Marcel Langeweg: Geertje zorgt ervoor dat ik mijn dagelijkse beslommeringen van mij af kan zetten … even niet meer nadenken, niets moeten, maar gewoon loslaten.

Marieke Folkers: Een heerlijke behandeling, waarna ik weer helemaal ontspannen ben.

Sharon Harlé: Na een behandeling bij Massagepraktijk Smaragd, ben je helemaal relaxed.

Tineke Teeuwen: Ik vond de behandeling erg lekker, een echte opknapper, in een fijne warme sfeer.


Copyright © 2013. All Rights Reserved.