Sabai olie

 

Sabai olie wordt al eeuwenlang gebruikt en komt uit Thailand. De Thai kennen de kunst van de massage als geen ander volk ter wereld. Sabai olie speelt hierbij een essentiële rol, door de etherische extracten heeft het een rustgevende werking, waardoor de huid ontspant.

Sabai olie kan gebruikt worden:

Als massage olie - Het eerste laagje Sabai olie wordt aangebracht, met de esotherische extracten van Lotus en Jasmijn heeft het aanbrengen al een rustgevende werking waardoor de huid ontspant. Nu kan de reeds verzadigde huid opnieuw van olie worden voorzien. Deze tweede laag zal niet snel worden opgenomen: een perfecte basis voor een heerlijke massage.

Sabai Olie Site - plaatje

Als huidverzorging - Sabai olie wordt gebruikt op het hele lichaam. Als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Uitermate geschikt voor de droge huid. Vooral na bad, zon of zonnebank. De olie wordt onmiddelijk opgenomen, waardoor de huid niet vettig aanvoelt. 

Bij huidaandoening - Veel gebruikers hebben spontaan aangegeven, dat ze baat hadden bij het gebruik van Sabai olie bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis of netelroos. De Sabai olie dringt door tot de diepere lagen van de huid. Door de betere huiddoorbloeding, die de massage met Sabai olie bewerkstelligt, zal na regelmatig gebruik de conditie vande huid verbeteren. Zelfs voor de gevoelige kinder- en babyhuidjes is Sabai olie zeer geschikt.

Verkoopprijs: € 6,99 per flesje van 60 ml (excl. verzendkosten) - 3 flesjes voor € 18,00 !!!

 


Copyright © 2013. All Rights Reserved.