Hoe werkt Triggerpoint therapie?

 

Het systeem van zelfmassage dat wordt gepresenteerd, biedt vaak in enkele minuten verlichting. De meeste problemen kunnen in drie tot tien dagen worden geëlimineerd. Zelfs langdurige chronische klachten kunnen in minder dan anderhalve maand aanzienlijke verbeteringen geven.

Triggerpoint 1

Toch enige begeleiding ...

Gelukkig komen de symptomen die door de triggerpoints worden veroorzaakt voor in voorspelbare patronen. Als je weet waar je zoeken moet, zijn triggerpoints gemakkelijk te vinden en uit te schakelen. Het vergt wat handigheid om zelf de triggerpoints te vinden. Hierbij kun je op weg geholpen worden en uitleg krijgen hoe je deze pijnpunten kunt behandelen.

Door de (zelf)massage wordt de doorbloeding gestimuleerd. Afvalstoffen worden afgevoerd, voedingstoffen aangevoerd en de zuurstofvoorziening komt weer op gang. Het herstel van de spier wordt in gang gezet. Zo verminder je al in korte tijd de pijn!

Voor moeilijk bereikbare plekken (zoals de schouders en rug) zijn er speciale hulpmiddelen beschikbaar, zoals de thera cane, een massagebal in een sok of de vierpoot.

triggerpoint 234x60

 

Tip: Voor triggerpoint benodigdheden 'Webwinkel Triggershop'.

 


Copyright © 2013. All Rights Reserved.