Freehands Ontspanningsmassage

 

Massage is al zo oud als de mensheid zelf. Iedereen kent de uitspraak 'even over de pijnlijke plek wrijven', als we ons bijvoorbeeld stoten. Ook bij andere lichamelijke klachten zoals buikpijn of hoofdpijn, ben je snel geneigd massagevormen zoals wrijven of drukken toe te passen om de pijn te verlichten. Naast deze primaire reacties wordt wrijven over het lichaam als plezierig ervaren. Het is daarom niet vreemd dat masseren zich in de loop der eeuwen heeft ontwikkeld tot wat nu internationaal bekend staat als (ontspannings)massage.

Deze freehands massagevorm brengt het lichaam in een diepe ontspanning. De massage wordt grotendeels gegeven met de onderarm gecombineerd met diepe massage met de elleboog. Het masseren met de onderarm geeft een vol en compleet gevoel, terwijl de massage met de elleboog vastzittende spieren bewerkt.

Door deze totale ontspanning komen ook de hersenen tot rust. De unieke eenheid van lichaam en geest wordt tegelijk behandeld en kan zo in goede harmonie samenwerken.

hoofdmassage-6


Copyright © 2013. All Rights Reserved.